Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mercedes Benz

Ja cila është risia e re e Mercedes Benz

Mercedes-Benz sjell rrotat e reja për modelet e saj. Prodhuesi gjerman thekson se në trend për verën e këtij viti janë rrotat e mëdha me detaje të imëta. Risia e re është një mënyrë për të siguruar nivel jashtëzakonisht të lartë të sigurisë. Modelet e Mercedesit të klasës C dhe GLA tani posedojnë një set të rrotave me diametër prej 18 dhe 19-inç (kjo vlen edhe për modelet e klasës A, CLA Shooting Brake dhe E). Ndërkaq, modelet si GLE, S-Class, SL dhe V-Class tani në dispozicion kanë rrotat e reja me diametër prej 18 dhe 21-inç.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more