Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mikroskopia

Çka është Makro dhe mikroskopia?

Makro dhe mikroskopia është preparimi i hollë i indeve me anën e instrumenteve optike si edhe me ujin që bie pika – pika.
qka eshte Makro dhe mikroskopia ,Cka eshte Makro dhe mikroskopia ,ceshte Makro dhe mikroskopia,cfare eshte Makro dhe mikroskopia ,qeshte Makro dhe mikroskopia,definicioni Makro dhe mikroskopia, perkufizimi Makro dhe mikroskopia,shpjegimi Makro dhe mikroskopia,qka kuptojm me Makro dhe mikroskopia, qka nenkuptojm me Makro dhe mikroskopia,nenkuptimi Makro dhe mikroskopia,kuptimi i fjales Makro dhe mikroskopi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more