Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Hemokultura

Çka është hemokultura ?

Çka është hemokultura ? Hemokultura është kultvimi i gjakut në mjedise kulturore për zhvillimin e mikrobeve që mund të jenë të pranishëm në të. Shpesh ka vlerë të madhe diagnostike për shumë sëmundje me origjinë bakterore që karakterizohen nga bakteremia (Si p.sh. tifoja e zorrëve, brucelloza dhe leptospiroza). ca eshte hemokultura, qka eshte hemokultura, cka eshte hemokultura, cfare eshte hemokultura,cfare eshte hemokultura, qka osht hemokultura, qka eshte hemokultura, qka kuptojme me hemkulture, qka quajm

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more