Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Oferta. Show all posts
Showing posts with label Oferta. Show all posts

Çka është oferta dhe kërkesa ?

 Çka është oferta dhe kërkesa ?

Oferta është sasia e mallrave dhe e shërbimeve në treg për tu realizuar me çmime të caktuara ndersa ,

Kërkesa është sasia e paras për blerje .

ceshte oferta, cka eshte oferta, oferta ne ekonomi,cka eshte oferta, cka eshte kerkesa,cfare eshte kerkesa,kerkesa shqip,oferta shqip,cka quajme oferte,cfare quajme oferte,oferta shqip
 Çka është oferta dhe kërkesa ?

Oferta është sasia e mallrave dhe e shërbimeve në treg për tu realizuar me çmime të caktuara ndersa ,

Kërkesa është sasia e paras për blerje .

ceshte oferta, cka eshte oferta, oferta ne ekonomi,cka eshte oferta, cka eshte kerkesa,cfare eshte kerkesa,kerkesa shqip,oferta shqip,cka quajme oferte,cfare quajme oferte,oferta shqip

Oferta dhe kërkesa

Oferta dhe kërkesa

Janë dy pole të kunderta por që kanë funksionin e njejt dhe janë të paqendrueshme dhe jo funksionale si të ndara përkatesisht si të vetmuara.
Oferta dhe kërkesa

Janë dy pole të kunderta por që kanë funksionin e njejt dhe janë të paqendrueshme dhe jo funksionale si të ndara përkatesisht si të vetmuara.

Namazi

Syzat