Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Induksioni magnetik. Show all posts
Showing posts with label Induksioni magnetik. Show all posts

Ku zbatohet induksioni elektromagnetik ?

Ku zbatohet induksioni elektromagnetik ? 

Induksioni magnetik është parimi themelor i punës së gjeneratorëve. i motorëve, i transformatorëve dhe i shumicës së pajisjeve të tjera elektrike.
Ku zbatohet induksioni elektromagnetik ? 

Induksioni magnetik është parimi themelor i punës së gjeneratorëve. i motorëve, i transformatorëve dhe i shumicës së pajisjeve të tjera elektrike.

Namazi

Syzat