Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Foto. Show all posts
Showing posts with label Foto. Show all posts

Shpesh...

Shpesh...
Shpesh...

Emrat që e konsideruan Ezanin zhurmë!

Emrat që e konsideruan Ezanin zhurmë!

Pra nëse votoni në zgjedhjet e ardhshme ndëshkoni këtë veprim të tyre me votën tuaj.
Emrat që e konsideruan Ezanin zhurmë!

Pra nëse votoni në zgjedhjet e ardhshme ndëshkoni këtë veprim të tyre me votën tuaj.

Realitet i hidhur !Në ndërkohë gjatë debatit për gazetën 'Bota Sot', edhe qytetarët i dijnë të vërtetat !

Në ndërkohë gjatë debatit për gazetën 'Bota Sot', edhe qytetarët i dijnë të vërtetat !

Burimi: Forumi i Të Rinjve Muslimanë
Në ndërkohë gjatë debatit për gazetën 'Bota Sot', edhe qytetarët i dijnë të vërtetat !

Burimi: Forumi i Të Rinjve Muslimanë

Dallimi në mes të mëlçisë së shëndoshë dhe mëlçisë cirotike

Dallimi në mes të mëlçisë së shëndoshë dhe mëlçisë cirotike është tronditës. A nuk mjafton kjo për të mos pi alkool?


Shpërndaje
Dallimi në mes të mëlçisë së shëndoshë dhe mëlçisë cirotike është tronditës. A nuk mjafton kjo për të mos pi alkool?


Shpërndaje

Shpërqendrime masive të vëmendjes

Shpërqendrime masive të vëmendjes

Një Foto sa 1000 fjalë...

Karikatura e vitit 2013 nga faqja:Ekuiliber
Burimi:ekuiliber.com
Shpërqendrime masive të vëmendjes

Një Foto sa 1000 fjalë...

Karikatura e vitit 2013 nga faqja:Ekuiliber
Burimi:ekuiliber.com

Në momentet e....Kur ti i sulmon...Armiku dhe lufta kanë variante të shumta!

Armiku dhe lufta kanë variante të shumta!
Mbroju kundër armikut dhe çdo varianti të tij!
Armiku dhe lufta kanë variante të shumta!
Mbroju kundër armikut dhe çdo varianti të tij!

11 punët me të vërtetë të mjera

10 foto që ju nuk do të besoni që nuk janë bërë me photoshop

1.


2.

3.


4.


5.


6.

7.

8.

9.


10.

foto interesante,imazhe interesante,
1.


2.

3.


4.


5.


6.

7.

8.

9.


10.

foto interesante,imazhe interesante,

Ktheja borxhin Nënës!

Ktheja borxhin Nënës!
Ktheja borxhin Nënës!

Ja sa kohë të merr falja e 5 kohëve të Namazit ...Perendimi po perendon e lindja po lindëTruri i njeriut gjate dashurise dhe gjate urrejtjesDjali im dhe vajza ime

Djali im dhe vajza ime
Djali im dhe vajza ime

Punëtori dhe politikani

Punëtori dhe politikani

Punëtori dhe politikani

Para votimit dhe pas votimit

Para votimit dhe pas votimit
Para votimit dhe pas votimit

Mëkatet e gjuhës

Mëkatet e gjuhës

Mëkatet e gjuhës

Tre mësime nga lapsi

Tre mësime nga lapsi,lapsi shqip
Tre mesime nga lapsi
Tre mësime nga lapsi,lapsi shqip
Tre mesime nga lapsi

Namazi

Syzat