Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Thenie per ambicjen. Show all posts
Showing posts with label Thenie per ambicjen. Show all posts

Një thënie për ambicjen dhe vullnetin

Ambicja dhe Vullneti e bejne njeriun te madh ose te vogel..
Thenie per ambicjen, Thenie per vullnetin, Fjale te urta, Fjale te urta per ambicjen, Fjale te urta per vullnetin
loading...
Ambicja dhe Vullneti e bejne njeriun te madh ose te vogel..
Thenie per ambicjen, Thenie per vullnetin, Fjale te urta, Fjale te urta per ambicjen, Fjale te urta per vullnetin

Namazi

Syzat