Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per ngopjen

Kafsha dhe njeriu

"Kafsha është e rrezikshme atëherë kur është e uritur, kurse njeriu kur është i ngopur. | Alia Izetbegoviq | Thenie per kafshen,Thenie, Thenie per njeriun, Thenie per ngopjen, Thenie per rrezikun

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more