Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Balistika. Show all posts
Showing posts with label Balistika. Show all posts

Çka është Balistika kriminalistike ?

Balistika kriminalistike është disiplinë shkencore që studion metodat dhe mjetet teknike shkencore për zbulimin, fiksimin, ekzaminimin e gjurmëve të lëna nga armët e zjarrit dhe municioni i përdorur, më qëllim të identifikimit të tyre.
 
eng/en: criminalistic ballistics


cka eshte balistika kriminalistike,cfare eshte balistika kriminalistike,cka studion balistika kriminalistike,balistika kriminalistike,balistike kriminalistike shqip,balistika kriminalistike shqip
Balistika kriminalistike është disiplinë shkencore që studion metodat dhe mjetet teknike shkencore për zbulimin, fiksimin, ekzaminimin e gjurmëve të lëna nga armët e zjarrit dhe municioni i përdorur, më qëllim të identifikimit të tyre.
 
eng/en: criminalistic ballistics


cka eshte balistika kriminalistike,cfare eshte balistika kriminalistike,cka studion balistika kriminalistike,balistika kriminalistike,balistike kriminalistike shqip,balistika kriminalistike shqip

Çka është Balistika e brendshme ?

 Çka është Balistika e brendshme  ?

Balistika e brendshme është degë e balistikës e cila merret më lëvizjen e predhës brenda tytës së armës së zjarrit, të shtyrë nga trysnia e gazrave të barotit.
 
eng/en: interior ballistics

ceshte balistika,cka eshte balistika e brendshme,cfare eshte balistika e brendshme, balistike e brendshme,balistika e brendshme,cka quajme balistike e brendshme, cfare eshte balistika e brendshme,balistika e brendshme,
 Çka është Balistika e brendshme  ?

Balistika e brendshme është degë e balistikës e cila merret më lëvizjen e predhës brenda tytës së armës së zjarrit, të shtyrë nga trysnia e gazrave të barotit.
 
eng/en: interior ballistics

ceshte balistika,cka eshte balistika e brendshme,cfare eshte balistika e brendshme, balistike e brendshme,balistika e brendshme,cka quajme balistike e brendshme, cfare eshte balistika e brendshme,balistika e brendshme,

Namazi

Syzat