Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ese per 8 marsin

Ese për 8 marsin shkruar nga Bleona Miftari

Ese për 8 marsin Kjo festë për mua ka rëndësi të madhe,sepse nëna është personi që më së shumti e dua në jetë . Në gjithë botën nëna e ka vetëm një dashuri të madhe nga gjithë fëmijët e saj. Ajo për mua bën gjithçka: kujdeset për mua. E di që një trëndafil dhe një buqetë lulesh , pa dyshim se janë dhurata më e mirë për nënën . Lexo edhe: Ese per 8 marsin Mendoj se respekti ndaj saj është mirënjohja më e madhe që i bëhet në kremten e saj. Dëshiroj të vazhdoj të marr nota të mira në mësime ,sepse çdo notë ,çdo sukses është gëzim për nënën . Prandaj porosia ime është:nëse dëshironi që nënën ta gëzoni , falni buzëqeshje dhe dashuri çdo ditë. Respekt dhe nderim në kremten e saj,nëse doni ta gëzoni shpirtin e saj... Shkruar nga: Bleona Miftari ese per 8 marsin,shkrime per 8 marsin, ese shqip,ese per 8 marsin shqip, ese per 7 dhe 8 marsin,8 marsi hartim,hartime per 8 marsin,ese te ndryshme per 8 marsin,ese per nenen,ese per diten e gruas,ese pe

Postimet e fundit






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more