Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Indi kercor. Show all posts
Showing posts with label Indi kercor. Show all posts

Indi kërcor:


Indi kërcor:

a. është ind mire i vaskularizuar

b. është ind mire i inervuar

c. nuk përmbanë enë gjaku dhe nerva

Indi kërcor:

a. është ind mire i vaskularizuar

b. është ind mire i inervuar

c. nuk përmbanë enë gjaku dhe nerva

Namazi

Syzat