Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mikroekonomia

Çka është Mikroekonomia ?

Çka është Mikroekonomia ? Mikroekonomia merret me studimin e sjelljes së agjenteve ekonomik: konsumatorëve, firmave, familjeve si dhe agjenteve qeveritarë në masën që veprimtaria e tyre lidhet me alokomin e burimeve dhe funksionin e sektorëve të veqant të ekonomisë.  cka eshte mikroekonomia,cfare eshte mikroekonomia,mikroekonomia shqip,me cka merret mikroekonomia,me cfare merret mikroekonomia,mikroekonomia shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more