Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Aerob. Show all posts
Showing posts with label Aerob. Show all posts

Çka eshte Aerob ?


Aerob do te thote që nuk mund të jetojë pa praninë e oksigjenit.

Të gjitha kafshët dhe bimët e larta janë aerobe.

Disa baktere dhe kërpudha janë aerobë-anaerobë fakultativë.

Çka eshte Aerob ? ,qka eshte aerob,

Aerob do te thote që nuk mund të jetojë pa praninë e oksigjenit.

Të gjitha kafshët dhe bimët e larta janë aerobe.

Disa baktere dhe kërpudha janë aerobë-anaerobë fakultativë.

Çka eshte Aerob ? ,qka eshte aerob,

Namazi

Syzat