Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Madhësit dalëse. Show all posts
Showing posts with label Madhësit dalëse. Show all posts

Definimi i sistemit informatikDefinimi i sistemit informatik

Sistemi i cili është në mardhënje dhe iteraksion me rrethinën në të cilën këmben madhësit hyrëse dhe dalëse quhet sistem informatik.

Sistemi informatik mund të definohet si “një bashkësi e elementeve të lidhura të cilat me atributet e tyre mundësojnë përpunimin elektronik të të dhënave”.


Definimi i sistemit informatik

Sistemi i cili është në mardhënje dhe iteraksion me rrethinën në të cilën këmben madhësit hyrëse dhe dalëse quhet sistem informatik.

Sistemi informatik mund të definohet si “një bashkësi e elementeve të lidhura të cilat me atributet e tyre mundësojnë përpunimin elektronik të të dhënave”.

Namazi

Syzat