Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kontaksioni izotonik

Kur paraqitet kontrakcioni i muskujve izometrik dhe izotonik ?

Kur paraqitet kontrakcioni i muskujve izometrik dhe izotonik ?

Kontraksioni izometrik paraqitet atëherë kur muskuli zhvillon fuqinë, por nuk e ndryshon gjatësinë e vet

Kontaksioni izotonik (koncentrik) paraqitet atëherë kur pesha e jashtme është më e vogël se fuqia e muskulit që kontraktohet

Kontraksioni ekscentrik (muskuli zgjatet)

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more