Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Lobi i veshkes

Cila nga këto është jo e sakt për lobin e veshkës :

Cila nga këto është jo e sakt për lobin e veshkës : a) përfaqëson njësinë që përbëhet nga LK dhe L.Medulare b) projektohet në sipërfaqe të veshkës te një posalinduri c) pjesa apikale medulare e tij arrin deri në kalicin e vogël d) quhet ndryshe dhe piramida e Malpigit e) te njeriu nuk ka kufij të qartë prej indi lidhor

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more