Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Melqia

Dallimi në mes të mëlçisë së shëndoshë dhe mëlçisë cirotike

Dallimi në mes të mëlçisë së shëndoshë dhe mëlçisë cirotike është tronditës. A nuk mjafton kjo për të mos pi alkool? Shpërndaje

Cilat janë funksionet më të rëndësishme të mëlçisë ?

Funksionet më të rëndësishme të mëlçisë janë: metabolizmi i karbohidrateve dhe i yndyrërave, sinteza dhe zbërthimi i proteinave, metabolizmi dhe zbërthimi i materieve të huaja për organizmin (detoksikimi i ksenobiotikëve), i hormoneve, bilirubinës dhe amoniakut si dhe formimi i bilës. Cilat janë funksionet më të rëndësishme të mëlçisë ?,cfare roli ka melcia,kush jane rolet e melcise,melcia cfare roli ka,cilet jane funksionet e melçisë,melcia dhe funksionet,cfare roli ka melcia,melcia dhe roli i saj 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more