Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Familja patriarkale. Show all posts
Showing posts with label Familja patriarkale. Show all posts

Çka është familja patriarkale ?

Çka është familja patriarkale ?


Në këtë familje pushtetin e ka burri dhe nga ai varen anëtarët e familjes: gruaja, femijët dhe antarët e tjerë të saj.

Quhet patriarkale sepse babai i familjes është ai i cili i ka në përkujdesje të përhershme të gjithë antarët e familjes së vetë.

Kjo familje lindi edhe si kundërvënie e matriarkalit, ku gruaja e kishte pushtetin në familje.


cka eshte familja, cfare eshte patriarkale, ceshte familja patriarkale, ceshte familja patrialkale, qka eshte familja patriarkale, qfare eshte familje patriarkale, qka eshte familja patriarkale, qeshte familja matriarkale, qka eshte familja matriarkale, qeshte familje matriarkale 

Çka është familja patriarkale ?


Në këtë familje pushtetin e ka burri dhe nga ai varen anëtarët e familjes: gruaja, femijët dhe antarët e tjerë të saj.

Quhet patriarkale sepse babai i familjes është ai i cili i ka në përkujdesje të përhershme të gjithë antarët e familjes së vetë.

Kjo familje lindi edhe si kundërvënie e matriarkalit, ku gruaja e kishte pushtetin në familje.


cka eshte familja, cfare eshte patriarkale, ceshte familja patriarkale, ceshte familja patrialkale, qka eshte familja patriarkale, qfare eshte familje patriarkale, qka eshte familja patriarkale, qeshte familja matriarkale, qka eshte familja matriarkale, qeshte familje matriarkale 

Namazi

Syzat