Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është familja patriarkale ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Çka është familja patriarkale ?

Çka është familja patriarkale ?


Në këtë familje pushtetin e ka burri dhe nga ai varen anëtarët e familjes: gruaja, femijët dhe antarët e tjerë të saj.

Quhet patriarkale sepse babai i familjes është ai i cili i ka në përkujdesje të përhershme të gjithë antarët e familjes së vetë.

Kjo familje lindi edhe si kundërvënie e matriarkalit, ku gruaja e kishte pushtetin në familje.


cka eshte familja, cfare eshte patriarkale, ceshte familja patriarkale, ceshte familja patrialkale, qka eshte familja patriarkale, qfare eshte familje patriarkale, qka eshte familja patriarkale, qeshte familja matriarkale, qka eshte familja matriarkale, qeshte familje matriarkale 

       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •