Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Baba

Babai im - Leonora Gashi

Babai im -Leonora Gashi
Dola në dritare
Shikoj e po mendoj,
A është babai gjallë
Apo vetëm shpresoj?
Kaluan kohë të gjata
Kaluan dhe shumë muaj
Për babain tim
Oh sa shumë po vuaj
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,babain,baben,baben,babain,prinderit,baben,vjersha per babain,vjersha per babane,vjershe per babane

Nënë e Baba unë i dua - vjershë

Nënë e Baba unë i dua - vjershëNën' e baba unë i dua,
Se kujdesen fortë për mua:
Me ushqejnë e më mësojnë,
Pa me veshin, më pastrojnë
Dhe më rritin me mundime,
Me gezim e hidhërime.
Po dhe unë i siguroj
Gjithë të mirat s'i harroj.
Kur të rritem do punoj,
Nën' e baba t'i nderoj.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,nene dhe baben,babain,atin,baben,mamin,mamane,nonen

Babai-në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Babai-në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Te perfytyrosh babane tuaj,nenkupton qe ju jeni i perpire ne nje veshtiresi dhe ju do te keni nevoje per nje keshille ne mencur,nese ju deshironi te nxirrni veten tuaj nga veshtiresia.
Nese e perfytyroni ate te vdekur,te tregoni kujdes ne drejtimin e tij,
per nje goc te re te perfytyroje qe babai i saj ka vdekur tregon qe i dashuri i saj do ta mashtroje ose e tradheton ate,pra ska lidhje se do i ndodh gje babait te saj.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more