Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Babai im - Leonora Gashi
Babai im - Leonora Gashi

Dola në dritare
Shikoj e po mendoj,
A është babai gjallë
Apo vetëm shpresoj?
Kaluan kohë të gjata
Kaluan dhe shumë muaj
Për babain tim
Oh sa shumë po vuaj

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,babain,baben,baben,babain,prinderit,baben,vjersha per babain,vjersha per babane,vjershe per babaneBabai im - Leonora Gashi

Dola në dritare
Shikoj e po mendoj,
A është babai gjallë
Apo vetëm shpresoj?
Kaluan kohë të gjata
Kaluan dhe shumë muaj
Për babain tim
Oh sa shumë po vuaj

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,babain,baben,baben,babain,prinderit,baben,vjersha per babain,vjersha per babane,vjershe per babane
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat