Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Akullorja

Akullorja në ëndërr- komentimi i ëndrrave

 Akullorja në ëndërr- komentimi i ëndrrave Te shikoni veten tuaj duke ngrene akullore ne enderr paralajmeron qe ju do te keni nje sukses te luumtur ne punet tuaja tashme te marra persiper. Te shikoni femije rruges duke ngrene akullore tregon qe pasuria dhe lumturia do tju shoqeroje ne shume favore. Nese akullorja eshte e shkrire kenaqesia juaj do te arrije paqartesi perpara se ajo te jete realizuar. akullorja ne enderr, komentimi i endrrave, akullore ne enderr, komentimi i endrrave, shpjegimi i endrrave, akullorja komento endrrat, akullorja ne enderr komentimi i endrrave

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more