Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Febris recurens. Show all posts
Showing posts with label Febris recurens. Show all posts

Çka është febris recurens ?

Çka është febris recurens ?

Febris recurens ka karakter të ngjashëm me formën paraprake, por ka periudha më të gjata febrile dhe afebrile
(5 deri 10 ditë). 

Gjendet te tifoja rekurente.

cka eshte febris recurens, cfare eshte febris recurens, ceshte febris recurens, qka eshte febris recurens, what is febris recurens, febris recurens meaning
Çka është febris recurens ?

Febris recurens ka karakter të ngjashëm me formën paraprake, por ka periudha më të gjata febrile dhe afebrile
(5 deri 10 ditë). 

Gjendet te tifoja rekurente.

cka eshte febris recurens, cfare eshte febris recurens, ceshte febris recurens, qka eshte febris recurens, what is febris recurens, febris recurens meaning

Namazi

Syzat