Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Terapia

Kush shfrytëzohet me qëllime terapike ?

Me qëllime terapike shfrytëzohet:

Energjia e dritës apo fototerapia

Energjia e nxehtësisë ose termoterapia dhe krioterapia

Energjia mekanike-kineziterapia,masazhi,terapia me punë

Procedurat me ujë ose hidroterapia

Elektriciteti ose elektroterapia

Energjia e zërit ose sonoterapia etj.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more