Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Leksikologjia. Show all posts
Showing posts with label Leksikologjia. Show all posts

Çka është leksikologjia

               Çka është leksikologjia

Leksikologjia është pjesë e gjuhësisë që studion fjalët e një gjuhe dhe kuptimet e tyre. 

Fjala leksikologji vjen nga greqishtja e vjetër: leksis = fjalë, logos = dije.

qka eshte leksikologjia,cka eshte leksikologjia, qka eshte leksikologji,fjala leksikologji, c'eshte leksikologjia, çka eshte leksikologjia, qka osht leksikologjia cka osht leksikologjia, leksikologjia shqip, cfare eshte leksikologjia, çfare eshte leksikologjia
loading...