Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kryeqyteti. Show all posts
Showing posts with label Kryeqyteti. Show all posts

Kush eshte kryeqyteti i Spanjes ?

Kush eshte kryeqyteti i Spanjes ?,CIli eshte kryeqyteti i Spanjes, Spanja dhe kryeqyteti i saj,kush osht kryeqyteti i Spanjes

 Kush eshte kryeqyteti i Spanjes ?

Kryeqyteti i Spanjes eshte Madridi.
Kush eshte kryeqyteti i Spanjes ?,CIli eshte kryeqyteti i Spanjes, Spanja dhe kryeqyteti i saj,kush osht kryeqyteti i Spanjes

 Kush eshte kryeqyteti i Spanjes ?

Kryeqyteti i Spanjes eshte Madridi.

Kush eshte kryeqyteti i Samoas ?

Kush eshte kryeqyteti i Samoas,cili eshte kryeqyteti i Samoas,Samoa dhe kryeqyteti,

Kush eshte kryeqyteti i Samoas ?

Kryeqyteti i Samoas eshte Apia.
Kush eshte kryeqyteti i Samoas,cili eshte kryeqyteti i Samoas,Samoa dhe kryeqyteti,

Kush eshte kryeqyteti i Samoas ?

Kryeqyteti i Samoas eshte Apia.

Kush eshte kryeqyteti i Burkina Faso ?


Kush eshte kryeqyteti i Burkina Faso ?
 

Kryeqyteti i Burkina Faso eshte Uagadugu

Kush eshte kryeqyteti i Burkina Faso ?,cili eshte kryeqyteti i burkina fasos,Burkina Faso dhe kryeqyteti i saj

 

 

 Kush eshte kryeqyteti i Burkina Faso ?
 

Kryeqyteti i Burkina Faso eshte Uagadugu

Kush eshte kryeqyteti i Burkina Faso ?,cili eshte kryeqyteti i burkina fasos,Burkina Faso dhe kryeqyteti i saj

 

 

 


Kush eshte kryeqyteti i Kubes ?

Kush eshte kryeqyteti i Kubes ?,Kuba dhe kryeqyteti i saj,cili eshte kryeqyteti i kubes

Kush eshte kryeqyteti i Kubes ?

Kryeqyteti i Kubes eshte Havana.
Kush eshte kryeqyteti i Kubes ?,Kuba dhe kryeqyteti i saj,cili eshte kryeqyteti i kubes

Kush eshte kryeqyteti i Kubes ?

Kryeqyteti i Kubes eshte Havana.

Kush eshte kryeqyteti i Qipros ?

Kush eshte kryeqyteti i Qipros ?,Cili eshte kryeqyteti i Qipros,Qipro dhe kryeqyteti i saj


Kush eshte kryeqyteti i Qipros ?

Kryeqyteti i Qipros është Nikozia.
Kush eshte kryeqyteti i Qipros ?,Cili eshte kryeqyteti i Qipros,Qipro dhe kryeqyteti i saj


Kush eshte kryeqyteti i Qipros ?

Kryeqyteti i Qipros është Nikozia.

Cili është kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ?
Kryeqytetet e Botes Kryeqytet i Shteteve të Bashkuara të Amerikës   ,Kush eshte kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës , cili eshte kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ,Kush osht kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ,shba-ve,shteteve tbashkuara te amerikes

Cili është kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ?

Kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës është Washington, D.CKryeqytetet e Botes Kryeqytet i Shteteve të Bashkuara të Amerikës   ,Kush eshte kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës , cili eshte kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ,Kush osht kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ,shba-ve,shteteve tbashkuara te amerikes

Cili është kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ?

Kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës është Washington, D.C

Cili është kryeqyteti i Nepalit ?
 
Kryeqytetet e Botes Kryeqytet i Nepalit  ,Kush eshte kryeqyteti i Nepalit , cili eshte kryeqyteti i Nepalit,Kush osht kryeqyteti i Nepalit,
Cili është kryeqyteti i Nepalit ?

Kryeqyteti i Nepalit është Katmandu. 
Kryeqytetet e Botes Kryeqytet i Nepalit  ,Kush eshte kryeqyteti i Nepalit , cili eshte kryeqyteti i Nepalit,Kush osht kryeqyteti i Nepalit,
Cili është kryeqyteti i Nepalit ?

Kryeqyteti i Nepalit është Katmandu.

Cili është kryeqyteti i Italisë ?

Cili është kryeqyteti i Italisë ?

Kryeqyteti i Italisë është Roma.
Cili është kryeqyteti i Italisë ?

Kryeqyteti i Italisë është Roma.

Kush është kryeqyteti i Malajzisë?

Kryeqyteti i Malajzisë është Kuala Lumpur.
Kryeqyteti i Malajzisë është Kuala Lumpur.

Cili është kryeqyteti në Evropë, që emri i tij ka kuptim “Kodra e Bardhë”?

Kryeqyteti në Evropë, që emri i tij ka kuptim “Kodra e Bardhë” është Beogradi.
Kryeqyteti në Evropë, që emri i tij ka kuptim “Kodra e Bardhë” është Beogradi.

Namazi

Syzat