Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Besimi. Show all posts
Showing posts with label Besimi. Show all posts

Vetmia me besim

"Vetmia me besim nuk është egërsi por kënaqësi, nuk është boshllëk por mbushje, nuk është papunësi por angazhim, nuk është heshtje por bisedë e brendshme dhe lidhshmëri e bindur me Allahun".
(përkthim)
Burimi:Bekir Halimi
 
"Vetmia me besim nuk është egërsi por kënaqësi, nuk është boshllëk por mbushje, nuk është papunësi por angazhim, nuk është heshtje por bisedë e brendshme dhe lidhshmëri e bindur me Allahun".
(përkthim)
Burimi:Bekir Halimi
 

Namazi

Syzat