Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Neuronet

Shumica e neuroneve kanë:

Shumica e neuroneve kanë:

a. bërthamë të imtë dhe hiperkrome

b. bërthamë të rrumbullaktë, të madhe, të vendosur në qendër dhe eukromatike

c. bërthamë të sheshtë, pran plazmalemës

Sa është vlera e potencialit membranor në qetësi

Sa është vlera e potencialit membranor në qetësi Në qelizat muskulare, Pm-85 mV •Në neurone, Pm -70 mV •Në eritrocite, Pm -30 mV 
sa eshte potenciali membranor ne qetesi, sa eshte potenciali membranor ne qetesi tek qelizat muskular, sa eshte ne neurone potenciali membranor ne qetesi, sa potenciali membranor ne eritrocite

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more