Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Barnat kunder ulqeres peptike. Show all posts
Showing posts with label Barnat kunder ulqeres peptike. Show all posts

Cilat janë barnat kundër ulçerës peptike ?

Barnat kundër ulçerës peptike janë :

- bllokatorët e receptorëve H2 histaminikë,

- inhibitorët e pompës proteinike,

- prostaglandinat, dhe

- barnat antimikrobike për eradikimin e bakterit helicobacter pylori.
Barnat kundër ulçerës peptike janë :

- bllokatorët e receptorëve H2 histaminikë,

- inhibitorët e pompës proteinike,

- prostaglandinat, dhe

- barnat antimikrobike për eradikimin e bakterit helicobacter pylori.

Namazi

Syzat