Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Informacionet. Show all posts
Showing posts with label Informacionet. Show all posts

Në çfarë mënyre i mbledhin dhe i përpunojnë informacionet e nevojshme ?

Në çfarë mënyre i mbledhin dhe i përpunojnë informacionet e nevojshme ? 

Të dhënat mblidhen përmes kamerave të vendosura në pika të zgjedhura, përmes sensorve të ndryshëm të tymit, gazeve dhe të tjera, sensorve të dëndësis së komunikacionit, përmes patrullave ajrore dhe tokësore, sistemeve të avancuara të pozicionimit global dhe të mjeteve të tjera.
Në çfarë mënyre i mbledhin dhe i përpunojnë informacionet e nevojshme ? 

Të dhënat mblidhen përmes kamerave të vendosura në pika të zgjedhura, përmes sensorve të ndryshëm të tymit, gazeve dhe të tjera, sensorve të dëndësis së komunikacionit, përmes patrullave ajrore dhe tokësore, sistemeve të avancuara të pozicionimit global dhe të mjeteve të tjera.

Namazi

Syzat