Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Solstici

Çka është Solstici ?

Çka është Solstici ?
Solstici është momenti në të cilin dielli arrinë këndin më të lartë ndaj ekuadorit. 
Solistici për vise tona mund të jetë dimror (21. dhjetor) dhe veror ( 21 qershor).
cfare eshte solstici,cka eshte solstici,ceshte solstici,solsctici,cfare eshte solstici,cka paraqet solstici,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more