Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Agnozioni. Show all posts
Showing posts with label Agnozioni. Show all posts

Çka është agnozioni

 Çka është agnozioni

Agnozioni është pamundësia e njohjes së sërishme të ngacmimeve tani më të njohura dhe “të deponuara” në bazë të impulseve optike, akustike dhe atyre të prekjes. 

Ekzistojnë agnozionet optike, akustike, taktile, të cilat mund të paraqiten varësisht nga dëmtimet në regjionet përkatëse të kores së trurit.

ceshte agnozioni, cka eshte agnozioni, cfare eshte agnozioni, cka eshte agnozion, c'eshte agnozioni, qka jane agnozionet, cka jane agnozionet, cka eshte fjala agnozion, agnozioni kuptimi, fjala agnozion
 Çka është agnozioni

Agnozioni është pamundësia e njohjes së sërishme të ngacmimeve tani më të njohura dhe “të deponuara” në bazë të impulseve optike, akustike dhe atyre të prekjes. 

Ekzistojnë agnozionet optike, akustike, taktile, të cilat mund të paraqiten varësisht nga dëmtimet në regjionet përkatëse të kores së trurit.

ceshte agnozioni, cka eshte agnozioni, cfare eshte agnozioni, cka eshte agnozion, c'eshte agnozioni, qka jane agnozionet, cka jane agnozionet, cka eshte fjala agnozion, agnozioni kuptimi, fjala agnozion

Namazi

Syzat