Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kseroftalmia. Show all posts
Showing posts with label Kseroftalmia. Show all posts

Çka është kseroftalmia ?

Çka është kseroftalmia ?

Kseroftalmia është thatësi e syrit apo më saktësisht tharje e konjuktivës dhe e kornesë.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,xerophthalmia,kseroftalmi,kseroftalmia,xeroftalmi
Çka është kseroftalmia ?

Kseroftalmia është thatësi e syrit apo më saktësisht tharje e konjuktivës dhe e kornesë.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,xerophthalmia,kseroftalmi,kseroftalmia,xeroftalmi

Namazi

Syzat