Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sintaksa

Çka është sintaksa ?

                     Çka është sintaksa Sintaksa është pjesa e gramatikës që studion fjalët gjatë ligjërimit , rregullat e bashkimit të tyre në grupe fjalësh e në fjali si dhe rolin që luajnë ato. ceshte sintaksa, cka eshte sintaksa, c'eshte sintaksa, cfare eshte sintaksa, ç'eshte sintaksa, sintaksa shqip, qka osht sintaksa, fjala sintaks, qka osht sintaks, cfare eshte sintaksa, cfare eshte sintaks, sintakse shqip, domethnja sintakse, sintaksa ne gramatike, gramatika shqip sintaksa

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more