Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është sintaksa ?

                     Çka është sintaksa

Sintaksa është pjesa e gramatikës që studion fjalët gjatë ligjërimit, rregullat e bashkimit të tyre në grupe fjalësh e në fjali si dhe rolin që luajnë ato.

ceshte sintaksa, cka eshte sintaksa, c'eshte sintaksa, cfare eshte sintaksa, ç'eshte sintaksa, sintaksa shqip, qka osht sintaksa, fjala sintaks, qka osht sintaks, cfare eshte sintaksa, cfare eshte sintaks, sintakse shqip, domethnja sintakse, sintaksa ne gramatike, gramatika shqip sintaksa
loading...
                     Çka është sintaksa

Sintaksa është pjesa e gramatikës që studion fjalët gjatë ligjërimit, rregullat e bashkimit të tyre në grupe fjalësh e në fjali si dhe rolin që luajnë ato.

ceshte sintaksa, cka eshte sintaksa, c'eshte sintaksa, cfare eshte sintaksa, ç'eshte sintaksa, sintaksa shqip, qka osht sintaksa, fjala sintaks, qka osht sintaks, cfare eshte sintaksa, cfare eshte sintaks, sintakse shqip, domethnja sintakse, sintaksa ne gramatike, gramatika shqip sintaksa
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat