Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Thenie per vdekjen

Një thënie për vdekjen,sëmundjen dhe varfërinë

Ibn Mubareku permend se Ebu Derda ka thene: ''E dua vdekjen per shkak te mallit qe te takohem me Zotin tim, e dua semundjen per shkak se me te me fshihen mekatet dhe e dua varferine per shkak se ajo me ben me te nenshtruar para Zotit tim.'' [Hadith autentik, Ibn Mubareku, Ahmedi, Ebu Nu'ajmi]]

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more