Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Studimi i randomizuar

Çka është studimi i randomizuar ?

Çka është studimi i randomizuar ? Quhet studim i randomizuar kur një grup të pjesëmarrësve të cilët janë ndarë në mënyrë randomiane në grupin eksperimental dhe atë kontrollues dhe të cilët përcjellen për rezultate të caktuara

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more