Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tmerre

A e dini çfarë thotë ky prijes i rrafidave...

A e dini çfarë thotë ky prijes i rrafidave për ushtarët e tij që janë vrarë në Siri duke e mbrojtur zullumqarin Bashar Esedin dhe duke vrarë popullatën e ngratë:

"Dëshmorët tanë janë të gjallë. Argument i kesaj eshte fakti se disa prej tyre kane vdekur tash e dy vite, në Siri, megjithate gratë e tyre vazhdojnë të mbesin shtatzëna dhe të lindin fëmijë"
Hasen Nasra(shejtan)

Zoti i shkatërroftë gënjeshtarët dhe mashtruesit!

Burimi:Valdet Kamberi

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more