Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Balanitis. Show all posts
Showing posts with label Balanitis. Show all posts

Çka është Balanitis ?

Çka është Balanitis ? 

Balanitis është pezmatim i kokës së penisit.

(Balanoposthitis – është pezmatim i kokës dhe i faqës së brendshme të lafshës së penisit).
Çka është Balanitis ? 

Balanitis është pezmatim i kokës së penisit.

(Balanoposthitis – është pezmatim i kokës dhe i faqës së brendshme të lafshës së penisit).

Namazi

Syzat