Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Semiotika

Çka është semiotika ?

 Çka është semiotika ? Semiotika paraqet teorin mbi simbolet,shenjat dhe sinjalet. Sinjali është një ngjarje me përmasa fizike, të cilën e dërgon ndonjë burim i sinjaleve ,ndërsa marrësi i tij e interpreton. Sinjalet shprehen me anë të simboleve dhe shenjave dhe mund të janë: a).sinjale hapsinore, b).sinjale kohore dhe c).sinjale të kombinuara. cka eshte semiotika,cfare eshte semiotika,ceshte semiotika,semiotika shqip,semiotike shqip,cka quajme semiotike,semiotika shqip,semiotika ne shqip, cfare quajme sinjal,ceshte sinjali,cka eshte sinjali,cfare eshte sinjali,sinjali shqip,semiotika shqip,semiotike shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more