Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Burimet historike

Çka janë burimet historike ?

Me burime kuptojmë të gjitha ato materiale ,fakte dhe të dhëna që na ofrojnë njohuri p ë r një çështje,burimet mund të jenë të ndryshme varësisht nga ajo se cilës kohë i takojnë, çështja për të cilën jemi të interesuar t'i studiojm të informohemi. Kur këto studime çështje i takojnë të kaluarës atëherë materialet, faktet dhe të dhënat që na ofrojnë njohuri i quajm Burime Historike .

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more