Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Substancat klastogjene

Çka janë substancat mutagjene dhe klastogjene ?

Çka janë substancat mutagjene dhe klastogjene ? Substancat , të cilat shkaktojnë mutacion quhen mutagjene , kurse substancat të cilat shkaktojnë dëmtime të kromozomeve, quhen klastogjene .  Shpesh këto janë substanca të njëjta, por që për veprimin klastogjen është e nevojshme doza më e madhe.  qka eshte susbtanca mutagjene ,Cka eshte susbtanca klastogjene ,ceshte susbtanca klastogjene ,cfare eshte susbtanca klastogjene ,qeshte susbtanca klastogjene ,definicioni susbtanca klastogjene , perkufizimi susbtanca klastogjene ,shpjegimi,qka kuptojm me susbtance klastogjene , qka nenkuptojm me susbtance klastogjene ,nenkuptimi,kuptimi i fjales

Postimet e fundit






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more