Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Koaguli postmortal

Cili eshte dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal ?

Cili eshte dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal ? Dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal eshte: 1.Trombi eshte i ngjitur per paretin e vazesm,kurse koaguli postmortal jo. 2.Trombi eshte i ashper ne siperfaqe,koaguli eshte i lemuar,i njome,xhelatinoz. 3.Trombi eshte i thermueshem,kurse koaguli eshte elastik. 4.Trombi ne prerje ka vija te bardha kurse koaguli eshte uniform. koaguli postmortal dhe trombi,dallimet,si dallohet trombi nga koaguli postmortal

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more