Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili eshte dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal ?


Cili eshte dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal ?

Dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal eshte:

1.Trombi eshte i ngjitur per paretin e vazesm,kurse koaguli postmortal jo.
2.Trombi eshte i ashper ne siperfaqe,koaguli eshte i lemuar,i njome,xhelatinoz.
3.Trombi eshte i thermueshem,kurse koaguli eshte elastik.
4.Trombi ne prerje ka vija te bardha kurse koaguli eshte uniform.

koaguli postmortal dhe trombi,dallimet,si dallohet trombi nga koaguli postmortal
loading...

Cili eshte dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal ?

Dallimi ne mes trombit dhe koagulit postmortal eshte:

1.Trombi eshte i ngjitur per paretin e vazesm,kurse koaguli postmortal jo.
2.Trombi eshte i ashper ne siperfaqe,koaguli eshte i lemuar,i njome,xhelatinoz.
3.Trombi eshte i thermueshem,kurse koaguli eshte elastik.
4.Trombi ne prerje ka vija te bardha kurse koaguli eshte uniform.

koaguli postmortal dhe trombi,dallimet,si dallohet trombi nga koaguli postmortal
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat