Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shefqet Krasniqi

"Kosharja nga ditari im" - Dr. Shefqet Krasniqi

"Kosharja nga ditari im" - Dr. Shefqet Krasniqi Nuk mund ta ndieja veten të qetë. I flisja vetes: ç’të duhet diploma nëse populli shfaroset?! Ç’të duhet grada nëse populli yt masakrohet?! Ç’rëndësi ka familja, pasuria, karriera kur populli yt nuk eksiton më                                                       KOSHARJA NGA DITARI IM Një nga ngjarjet historike që shënon prilli është edhe Beteja e Koshares, respektivisht thyerja e kufirit nga brigada 138 e UÇK-së, e udhëhequr nga komandant Rrustem Berisha. Ndonëse me organizime më të zbehura se vitet e kaluara, Beteja e Koshares megjithatë u përkujtua, dhe, me të drejtë u tha se ka qenë një nga betejat vendimtare të luftës sonë. Sikur këtë zbehje e shkaktuan lajmet jo të mira që na erdhën për themelimin e tribunalit për ushtrinë e cila ka luftuar në mbrojtje. Nuk munguan as zëra brenda nesh me kritika të paskrupullta për luftën, e të cilët në të vërtetë kanë ekzistuar që moti por që vetëm tani iu është dhën

Hoxha i nderuar Irfan Salihu...

"Hoxha i nderuar Irfan Salihu është një hoxhë që nuk del nga prizmat e Kur'anit dhe Sunetit, le t'çohet krrejt dyjaja n'këmbë... me moral nuk ka shaka!" Hoxhë Shefqet Krasniqi (Radio kosova e Lirë)

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more