Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Skenografia

Çka është skenografia ?

Çka është skenografia ? Skenografia është rregullimi i të gjitha objekteve në skenë,sipas kërkesave të tekstit dramaturgjik dhe synimit të regjisorit. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi, shpjegimi, skenografia, skenografi, skenografite  kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more