Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Depresioni. Show all posts
Showing posts with label Depresioni. Show all posts

Cilat janë barnat antidepresive ?


Cilat janë barnat antidepresive ?


Barnat antidepresive janë: antidepresivët triciklik, inhibuesit selektiv të rimarrjes së serotoninës, inhibuesit e rimarrjes së noradrenalinës dhe serotoninës, antidepresivët atipik,  Inhibuesit e monoaminooksidazës, antidepresivët tetraciklik.

barnat kunderdepresionit,barnat antidepresive,barnat kunder depresionit,depresion,barnat antidepresiveCilat janë barnat antidepresive ?


Barnat antidepresive janë: antidepresivët triciklik, inhibuesit selektiv të rimarrjes së serotoninës, inhibuesit e rimarrjes së noradrenalinës dhe serotoninës, antidepresivët atipik,  Inhibuesit e monoaminooksidazës, antidepresivët tetraciklik.

barnat kunderdepresionit,barnat antidepresive,barnat kunder depresionit,depresion,barnat antidepresive


Namazi

Syzat