Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Gjykimi. Show all posts
Showing posts with label Gjykimi. Show all posts

Çka është gjykimi ?


Gjykimi është mendim që formojmë për dikë a për diçka dhe që e shprehim si vlerësim përfundimtar.


Gjykimi ka të bëjë me aftësinë për të gjykuar, për të menduar drejt; pjekuria mendore, fuqia e arsyes.


qka eshte gjykimi,cka eshte gjykimi,ceshte gjykimi,cfare eshte gjykimi,qka quajme gjykim,gjykimi shqip,gjykimet ne shqip,qka jane gjykimet,gjykimi,me qka merret gjykimi

Gjykimi është mendim që formojmë për dikë a për diçka dhe që e shprehim si vlerësim përfundimtar.


Gjykimi ka të bëjë me aftësinë për të gjykuar, për të menduar drejt; pjekuria mendore, fuqia e arsyes.


qka eshte gjykimi,cka eshte gjykimi,ceshte gjykimi,cfare eshte gjykimi,qka quajme gjykim,gjykimi shqip,gjykimet ne shqip,qka jane gjykimet,gjykimi,me qka merret gjykimi

Namazi

Syzat