Skip to main content

Posts

Showing posts with the label AgBiMed

Kuizi nga mjekësia ''Rapitful Medika''

Ky është një kuiz nga mjekësia. Testoni njohuritë tuaja në lëndët mjekësore paraklinike dhe klinike apo mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur. Kuizi do të freskohet vazhdimisht me pyetje të reja. Edhe ju mund të dërgoni pyetje. Dërgo pyetje të këtë email: adrapitful@hotmail.com Nëse dëshironi të merrni njoftime për freskimet e kuizit atëherë bashkohuni në grupin në facebook: https://www.facebook.com/groups/rapitfulmedika/ Nëse dëshironi ta luani edhe kuizin tjetër enciklopedik kliko mbi: Kush do të bëhet yll

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more