Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Stepa

Çka është stepa ?

Çka është stepa ?

Stepa është bashkësi bimore e barishtave të ulëta.

qka eshte stepa,cka eshte stepa,ceshte stepa,kuptimi i fjales stepa,qka jane stepat,cka jane stepat,cfare jane stepat shqip

Çka është Stepa ?

Çka është Stepa ?
Stepa është krahinë gjysëm e thatë e rrafshët ose e valëzuar, që shtrihet në brezin tropikal ndërmjet savaneve dhe shkretirave) dhe të mesëm ( thellënë brendësinë e kontinenteve).

cfare eshte stepa,cka eshte stepa, cka paraqet stepa,ceshte stepa,stepa shqip,stepat shqip,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more